Vær med på en lytter om alle fordelene ved at skære ned på skærmforbruget

En af mine klienter fortalte mig begejstret om en udvikling, hun slet ikke havde set komme. Mens hun fortalte, kunne jeg se lys i hendes øjne og stolthed over skridt, der var taget.
“Du skal da fortælle andre om din opdagelse”, sagde jeg til hende. Og det ville hun rigtig gerne. Så resten af dette nyhedsbrev er hendes ord og hendes stemme.

Jeg har længe vidst, at jeg brugte alt for meget tid på Facebook. Facebook stjal min kostbare tid og gav mig symptomper som overbekymring, hjertebanken og uro i kroppen. En aften faldt jeg helt tilfældigt over en dokumentarudsendelse fra TV 2, der hedder ” Når skærmene styrer familien“. Jeg fik sådan en følelse af, at nu må det fandme være nok. Så jeg slettede min Facebook-app på min mobil og tog en kold tyrker.

Hør klienthistorien her