Referencer

Man føler sig i trygge hænder hos Gitte og terapien er effektiv. Man kan tydeligt mærke, at hun har meget stor erfaring med angstarbejde, og det føles rart at man bliver set, hørt og forstået.  Samtidigt er det en stor hjælp, at man hurtigt får tillid til Gitte, både som person og som kompetent terapeut.

Claus, tidligere klient

I familien har vi set effekten af Gittes arbejde med angst. Det har været til stor glæde og lettelse, og jeg vil til enhver tid anbefale Gitte.

Pia, pårørende til klient

I 20 måneder har jeg arbejdet som terapeut i KFUM’s Sociale arbejde i projektet “Livet tilbage – Mænd i krise”.

KFUM’s Sociale Arbejde skriver i en anbefaling:

“Gitte har arbejdet meget målrettet på dette og har arbejdet opsøgende, selvkørende, fleksibelt og fantasifuldt. Med denne gruppe af udsatte borgere er det særligt vigtigt at være tillidsvækkende, empatisk, at være til at regne med hver gang og at ville gå den ekstra mil for at få noget til at lykkes. Og dette ligger Gitte naturligt.

Borgerne har været glade for mødet og for samtaleforløbet. De udtrykker forundring over ny viden & redskaber og forbavselse over, at de evner at gribe og anvende dem. Den tillidsfulde atmosfære omkring terapien har gjort, at borgerne har åbnet op for problemer, som de aldrig har talt med nogen om før. For mange af dem er der et ’før’ og ’efter’, og projektet har givet endnu bedre resultater end forventet.

Vi kan på det varmeste anbefale Gitte til lignende arbejde.”