Den gode søvn

Kurset bygger på bogen: At overvinde søvnløshed – en selvhjælpsguide på grundlag af kognitiv adfærdsterapi. Der vil være undervisning omkring den normale og den dårlige søvn, vurdering og registrering af egen søvn, planlægning af nye vaner og kognitiv bearbejdning af tanker under søvnløshed.

Der vil være hjemmeopgaver mellem sessionerne. Dette kunne være registrering af adfærd, tanker, følelser og kropslige fornemmelser samt nye tiltag, der skal afprøves. Undervisningen vil veksle mellem PowerPoint og tavleundervisning.

Deltagere skal være villige til at afprøve nye måder at tilgå tanker om søvn og det praktiske ritual omkring at gå i seng. I gruppen vil vi dele udfordringer og sejre og give hinanden mod på at overvinde søvnløsheden.

Om kurset:

  • 4 sessioner á 2½ times varighed med ca. 2 uger imellem.
  • Max. 8 deltagere i gruppen
  • Materiale og forplejning er inkluderet
  • Kursusgebyr er på 1.800 kr. inkl. moms 

Læs deltagernes udbytte midtvejs her.

Og se brochuren for næste kursus her: 

Og hør en deltager fortælle i 9 minutter om fantastisk resultat her. 

 

Udtalelse fra anden tidligere deltager:

I Gitte Grønnes klinik ‘Motivation og angsthåndtering’ har jeg lært nogle gode søvnvaner og har fået et mere afslappet forhold til min søvn, så jeg nu sover bedre. Før sov jeg typisk tre timer og lå vågen resten af natten, men nu sover jeg flere timer, og selv om jeg stadig vågner, så falder jeg nemmere i søvn igen.
Det var dejligt at møde de andre deltagere og kunne dele sine søvnproblemer med dem. Jeg kan varmt anbefale Gittes kursus til andre med søvnforstyrrelser. 
 
Anne Mette, deltager på søvnkurset Den gode Søvn