Om mig

Fagligt: Jeg er uddannet sygeplejerske i 1991 og har arbejdet i psykiatrien de sidste 20 år. Jeg har stor erfaring i individuelle samtaler og gruppeforløb omkring bl.a. angst, misbrug, selvværd og problemløsning. Se mit CV.
Jeg bruger undervisning som en del af samtalen, når vigtig viden mangler og sørger samtidig for, at du bruger den viden, som du har om dig selv, da det er den allervigtigste viden i udviklingsarbejde.
Jeg har halvdelen af mine arbejdsår været udviklingssygeplejerske og har oparbejdet en evne til at se det næste gavnlige udviklingsskridt.

Personligt: Jeg har været samtalepartner/vejleder siden 1988 og har brugt meget fritid på samtaler med mennesker i krise pga. angst, sorg, depression, samlivsproblemer, sygdom, sjælelig og personlig usikkerhed, vrede, usikker forældrerolle og meget mere.
Andre siger om mig, at:

  • Jeg er en god lytter og kan holde råd tilbage, hvis der ikke er bedt om råd, eller den, jeg snakker med, selv er godt på vej til at tage et vigtigt skridt.
  • Jeg er god til at forstå følelser og svære problematikker.
  • Jeg har en god fornemmelse af timing: hvornår skal der skubbes lidt fremad og hvornår skal der holdes tilbage.

Det er vigtigt for mig at se mennesker tage skridt for at få det bedre og vil gerne hjælpe denne proces både med mine personlige og mine faglige kompetencer. Min erfaring er, at mange problemer kan løses gennem en målrettet effektiv indsats.

Jeg sætter frihed meget højt. Frihed til at vælge, til at sige fra, til at være sig selv, til at opleve balance.

Jeg har været gift i ca. 30 år og har et barnebarn og tre sønner, hvoraf kun den yngste bor hjemme. Der er derfor god tid til min selvstændige virksomhed omkring det, jeg er allerbedst til: At få mennesker til at opdage ressourcer og motivationen i dem selv og bruge det til udvikling i en ønsket retning.