Referencer

“Jeg har brugt Gitte til supervision i forhold til, hvordan vi som støttepersoner kan hjælpe en motivation i gang hos teenagere med angst.
Vi fik en meget professionel, varm og kompetent gennemgang, som efterlod os med mod og ambitioner til at arbejde mere aktivt omkring den motiverende samtale. Vi skal helt sikkert have besøg af Gitte igen!”

Nov. 2019. Christina Hammer, Solrød

 

 

“TAK, Gitte for nogle rigtig gode og indholdsrige timer i torsdags og fredags. Det var rigtig brugbart, konkret og udfordrende. Du formåede at veksle mellem information og øvelser så teori blev til praktik. Det var super godt. Nu er det så, at vi skal bruge det i praksis!!! Det er så kunsten.”

Viceforstander på Nordsjællands Efterskole Miriam Anna Myhre
efter pædagogisk døgn for alle lærerne uge 8, 2020

 

 

“Vi har samarbejdet med Gitte i en længere periode i forbindelse med udbredning af MOVE – Rusmiddelbehandling til unge. Gitte har både været med på læringsværksteder og supervision af behandlere og hver gang har vi været meget tilfredse. Gitte leverer på et højt fagligt niveau, samtidig med at hun begejstrer og inspirerer behandlerne – både med energi og humor. Vi har desuden sat stor pris på fleksibiliteten og samarbejdet, der er nemt og smidigt. Vi ser frem til næste fælles projekt!”

Søren Post Larsen, Chefkonsulent i Type2dialog

 

Online undervisning fra Tivolis Kongrescenter