Min datter på 12 fik angst som 8 årig, og vi fik ingen hjælp. Det resulterede i, at jeg blev arbejdsløs for at kunne være der for hende, når hun havde brug for det. Men så hørte jeg om Gitte Grønne og angsthåndtering for børn. Det var mit livs bedste beslutning, at vi startede hos Gitte.

Nu har min datter fået de fornødne redskaber til at håndtere angsten – som er minimal efter forløbet – og jeg får ingen paniske telefonopkald længere. Gitte Grønne har reddet vores forhold i familien. Nu handler alt ikke om angst og min store pige, men vi kan være sammen som almindelig familie: mor, far og 3 skønne børn, og der er tid til alle.

Af ♥ tak, Gitte.

Christina


Vi har deltaget på angst- og motivationskursus i foråret 2018 med vores datter.
Gitte besidder en ro og mental styrke, der får undervisningen til at virke ligetil for både børn og voksne. Det har været meget givende for os at deltage på kurset.
Både i gruppesammenhænge såvel som ved samtaler for familier på klinikken, føler man sig hørt og forstået af Gitte. Det er tydeligt at hun har indgående kendskab til de problemstillinger som angst mm. kan give.

Vi kan varmt anbefale Gitte!
/Eva & Thomas


Vi har været så utrolig glade for den støtte, hjælp, redskaber, bevidsthed og forståelse, du og Elisabeth har vist og lært os og børnene. Selvom vi ikke har arbejdet med andre trappetrin end at sove ude (og falde i søvn alene), så bruger vi flittigt detektivtænkningen, og jeg synes, vi har fået inkorporeret en anden og meget bedre tilgang til at håndtere angsten.

Mor til Sofia, Greve

 

Vores datter har haft stor glæde af forløbet med angsthåndtering hos Gitte Grønne. Både Gitte Grønne og Elisabeth er nærværende, forstående og super gode til at sætte sig ind i børnenes situation. Vores datter havde ikke direkte angst, men var ofte meget sur og tvær og modstridende mod os forældre. Hun går til konkurrencesport og var ikke glad for at gå til konkurrencerne. Var ikke motiveret, og havde svært ved at overvinde nervøsiteten.

Nu har vi gennemført forløbet hos Gitte Grønne, og vi har kun set en positiv udvikling. Der er hjemmearbejde, og der skal arbejdes med kursets værktøjer, så man lærer at bruge dem, men det er arbejdet værd!
Vi har fået super gode værktøjer  til at håndtere de svære situationer (som selvfølgelig stadig kan forekomme), og vi bruger dem stadig. Vi har fået vores glade og positive pige tilbage. Også “før og efter” testen viste en stor positiv forbedring hos både os forældre og vores datter.

Vi kan varmt anbefale forløbet hos Gitte Grønne. Mor til datter på 11 år